NympH - VOLCANO TONER ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

NympH

ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΌΝ ΜΕ ΣΕΝΤΕΛΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

 

Ένας συνδυασμός αντιοξειδωτικών εκχυλισμάτων, νιασιναμίδης και υαλουρονικού που έχει επανορθωτική δράση στις ρυτίδες και επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος ενώ καθαρίζει και τονώνει αφήνοντας το δέρμα δροσερό και λαμπερό.

 

‧Η Σεντέλα  γνωστή και ως “ το χόρτο της τίγρης” διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, βοηθάει στη μείωση του αριθμού και του βάθους των βαθιών ρυτίδων και αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος.

‧Τα εκχυλίσματα Πράσινου τσαγιού, Δενδρολίβανου και Ευκαλύπτου προστατεύουν το δέρμα με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Τονώνουν και εξυγιαίνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ενέργεια και λάμψη ενώ παράλληλα καταπραΰνουν από ερεθισμούς.

‧H Νιασιναμίδη βοηθά στη σύσφιξη των πόρων, στη βελτίωση του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος και στην λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

‧Τα αντιοξειδωτικά , οι τουρμερόνες που περιέχονται στο αιθέριο έλαιο Κουρκουμά, βοηθούν το δέρμα να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες που είναι υπεύθυνο για την πρόωρη γήρανση και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.

 

 

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε καθημερινά σε καθαρό δέρμα με ένα βαμβάκι και σκουπίστε απαλά μέχρι να το αισθανθείτε εντελώς απαλλαγμένο από ρύπους και μακιγιάζ.

Ingredients: Αqua, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Fruit Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Vegetable Glycerin, Panthenol, Polysorbate 20,  Centella Asiatica Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Butylene Glycol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Curcuma Longa (Turmeric) Root Oil,Fragrance, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol

Επιστροφή στο ιστολόγιο