NympH - MARBEL SERUM ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

NympH

 

ΟΡΟΣ ΜΕ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ B, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ 

‧Ένας αντιοξειδωτικός ορός με πρεβιοτικά βιταμίνες και κολλαγόνο που ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

‧Ο ισχυρός ενυδατικός και αντιγηραντικός συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέος και του Κολλαγόνου ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα σε βάθος, επιβραδύνει την γήρανση και βελτιώνει την απαλότητα, την σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

‧H Βιταμίνη C έχει την ικανότητα να βελτιώνει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας, χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ελεύθερων ριζών και των εξωτερικών παραγόντων, όπως η ρύπανση και η ακτινοβολία UV. Επιπρόσθετα, παρεμποδίζει την υπερμελάγχρωση και άλλες δυσχρωμίες και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο αυξάνοντας τη φωτεινότητα του δέρματος.

‧Το σύμπλεγμα βιταμινών Β , που περιλαμβάνει τις βιταμίνες: B5 (D-Panthenol), B3 (Niacinamide), B1 (Thiamin), B2 (Riboflavin), B6 (Pyridoxine), B12 (Cyanocobalamin) ελαχιστοποιεί τις σμηγματορροϊκές φλεγμονές και ενυδατώνει την επιδερμίδα ,συμβάλλοντας στην διατήρηση της υγείας της χαρίζοντας λάμψη.

‧Τα Πρεβιοτικά δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για ένα αρμονικό μικροβίωμα που απαιτείται για ένα υγιές, λαμπερό και ανθεκτικό δέρμα, διατηρώντας την ευεργετική μικροβιακή χλωρίδα.

 

 

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις,  κάτω από την κρέμα προσώπου ή και μόνο του.

Ingredients: Αqua, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Fruit Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Vegetable Glycerin, Niacinamide, Ascorbyl Glucoside,Butylene Glycol, Yeast Extract, Sodium Hyaluronate, Atelocollagen, Panthenol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Inulin, Cellulose, Glucose, Fructose, Carbomer, Fragrance Geraniol, Hexyl Cinnamaldehyde, Benzyl Salicylate,Limonene, Linalool, Alpha-isomethylionone 

Επιστροφή στο ιστολόγιο